ce e cu blogul asta?

Aici vor fi publicate chestiuni necenzurate, in legatura cu site-ul domnului profesor Corbu, http://www.europeea.ro/atelierliterar.

Se pot face si conturi de colaborator, pentru aceasta a se vizita pagina reguli si contact.

Cine se asteapta sa gaseasca aici un spatiu al tuturor scursurilor care nu mai au loc pe site au nimerit gresit. Nu e vorba de un loc de scuipat la infinit.

Pe domnul profesor il pretuiesc, dar nu sunt de acord cu pozitia domniei sale cu privire la „obscenitate”. Cred ca in literatura e loc si de cur si de pizda si de alte alea, daca acestea sunt integrate in arta, nu prostii de dragul prostiilor. Oamenii au voie chiar si sa se injure, daca asta ii imbogateste, relaxeaza sau impaca.

2 comentarii

  1. stea
    Hi,

    obscen este doar felul in care se manifesta omul. cuvintele nu pot fi obscene. omul e cel care le-a inventat si le-a dat sensul.
    el il poate invata si pe un papagal sa recite fraze fara perdea, spre deliciul spectatorilor.

    omul se poate manifesta in mod grosolan si obscen in fel si chip. nici n-are nevoie de cuvinte pentru asta.
    cuvinte nevinovate pot fi spuse obscen pe cand cuvinte frustre pot fi spuse cu farmec. diferenta dintre cele doua atitudini e enorma, ea se masoara in „respect fata de interlocutor”.
    din pacate, multi n-o sesizeaza.

    Dl Corbu n-are timp suficient sa urmareasca atitudinile, pentru asta e nevoie de o anumita investitie. Ca un director de scoala ocupat ce e, el vine doar cateodata si, iata, gaseste scris pe tabla caca sau chiar p..a, doamne fereste! si-atunci tipa la toata clasa, „ma, sunteti niste! credeti ca n-am inteles? ar trebui sa va duceti in iad! il stiu eu pe cel care a scris asta! sa plece neintarziat din scoala! iar cei care au gandit-o, la fel!”
    timp in care, la cativa metri de nasul lui, se pot petrece si adevarate orori.
    A se vedea situatia din unele scoli reale.

    Sa-i zicem ipocrizie? Orbire? Nu, e doar lipsa de analiza. Nu e timp si de asta.

    s’traiti!

  2. foarte bun comentariul. Va dau dreptate in toatalitate.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu

  • wordpress visitor